Nyheter

Copacabana 1940: Nytt merke lanseres i USA

Kokken Alex García er kjent blant foodies for å ha bidratt til å gjøre cubansk mat populært i New York – gjennom restaurantene sine, kokebøker og et eget tv-program på Food Network. Nå har han slått seg sammen med Spencer Rothschild, en restauranteier som også driver den legendariske nattklubben Copacabana på Manhattan – en nattklubb som har vært åpen siden 1940 og som opprinnelig ble drevet av mafiaboss Frank Costello.

Denne måneden lanserer de sin egen rom – og festen holdes selvfølgelig på Copacabana, som også har gitt navn til produktet: Copacabana 1940 er en rom fra Panama, lagret 7 år og blendet av Francisco «Don Pancho» Fernandez – en mann som har jobbet i rom-industrien i femti år, blant annet for Havana Club, Zafra og Abuelo. Dette høres mistenkelig ut som en annen rom jeg har testet, nemlig Ron de Jeremy Reserva – som også kommer fra Panama, er lagret 7 år og blendet av Don Pancho.

Har du planer om en New York-tur i sommer, kan du plukke opp en flaske Copacabana 1940 på K&D Wine and Spirits (1343 Madison Avenue) for $34.99, eller omtrent 210 norske kroner.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.