Arrangementer Cocktails Nyheter

Her er Norges beste cocktail!

Denne uken ble det avholdt nasjonal finale i den årlige cocktail-konkurransen Bacardi Legacy, og Ingrid Skaue Øines fra Trondheim gikk av med seieren, med sin «Cuban Pete».

Til daglig jobber Ingrid på To Rom og Kjøkken i Trondheim, men i mai 2017 skal hun altså videre til den globale finalen i Berlin. Tar hun seieren her, får hun som vinner av Bacardi Legacy reise verden rundt og besøke barmesser, Bacardi-destillerier og dessuten gjesteopptre på noen av verdens mest kjente barer.

«Interessen for kvalitetscocktailer vokser stadig i Norge, og derfor er det ekstra morsomt å representere Norge i verdensfinalen», sier Ingrid i en pressemelding og fortsetter: «Konkurransen vil bli utrolig tøff. Alle i London var veldig flinke, så det er en stor ære å få konkurrere mot alle disse bartenderne. Nå vil jeg satse 110 prosent på den globale finalen i mai 2017».

I tillegg til Ingrid Skaue Øines deltok Elaine Delgado Antonsen (BAR Social Eating i Stavanger) og Sondre Kasin (BA53 i Oslo) i den nasjonale finalen.

Og her er oppskriften på Norges beste cocktail – ifølge Bacardi, ihvertfall:

 • 50 ml Bacardi Carta Blanca
 • 20 ml hvit Creme de Cacao
 • 20 ml kokosvann
 • 20 ml limejuice
 • En håndfull mynte

Shake alle ingredienser, sil og server. Pyntes med limezest og mynteblad.

 

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Audun
  3. mars 2017 at 15:41

  Er det mulig å utdype hvilke Creme de Cacao hun bruker, og oppskrift/merke på kokosvannet?

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.