Nyheter

Nye Bacardi-varianter på vei

Bacardi Añejo Cuatro og Bacardi Gran Diez er nyheter

Stadig fler blir interessert i premium-rom, og utvalget på markedet både her hjemme og internasjonalt vokser stadig. Likevel er det en kake som burde vært betydelig større enn den er i dag. Det mener i hvert fall Bacardi, som har gjort undersøkelser som viser at kun 15% av rom-markedet internasjonalt er såkalte premiumprodukter.

Tilsvarende tall for henholdsvis whisky og tequila er på 43% og 53% prosent. Dermed har Bacardi regnet seg frem til at det er på tide å lansere et par nye premium-varianter, i et forsøk på øke denne andelen av markedet.

Bacardi Añejo Cuatro er ny i Norge

Den første av de to nyhetene har fått navnet Añejo Cuatro. Som navnet antyder, er det snakk om en rom som er lagret i fire år. Dermed plasserer den seg fint under den velkjente 8-åringen Ocho i utvalget. Tanken er å introdusere en innstegsrom som er tilgjengelig for mange, og som dermed kan vekke interessen for premium-rom hos flere.

Får vi også Bacardi Gran Reserva Diez?

Den andre nyheten har fått navnet Bacardi Gran Reserva Diez. Det er snakk om en 10-åring, som dermed plasserer seg mellom Ocho og Bacardi Gran Reserva Limitada. Sistnevnte finnes foreløpig ikke på Vinmonopolet, men er å finne i taxfree-utvalget på en del flyplasser. Det er imidlertid ikke bestemt om tiåringen Gran Reserva Diez kommer til Norge.

Tilgjengelig nå

Den nye Bacardi Añejo Cuatro ble tilgjengelig i Vinmonopolets bestillingsutvalg fra mai 2018. Prisen er 389,90 kroner – som er 90 kroner rimeligere enn 8-åringen Ocho.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.