Nyheter

Nyheter på Vinmonopolet i mai

Fredag 8. mai var det nytt slipp hos Vinmonopolet, og for romfolket betyr det hele ti nye produkter tilgjengelig!

Det vil si, tre av dem har vi allerede meldt som nyheter i forrige slipp, men av en eller annen grunn har de ikke dukket opp før nå. Det er snakk om Ron Botran fra Guatemala, som produseres på samme destilleri som Ron Zacapa. Du smaker definitivt slektsskapet – men Botran er hakket tørrere og ikke fullt så søt som Zacapa. Uansett er prisene gode, og jeg anbefaler definitivt en kikk om du er Zacapa-fan fra før. Du får Botrans 15-åring for 499,90 kroner og 18-åringen for 549,90 – mens deres blanke variant Reserva Blanco går for 399,90 kr.

I tillegg har det dukket opp to varianter fra cubanske Legendario – nemlig deres brune Ron Añejo til 469,90 kroner samt Elixir de Cuba – som vel strengt tatt er mer likør enn rom, med en distinkt rosinsmak – for 399,90 kr. Jeg kommer tilbake med smakinger av disse.

Av andre nyheter finner du både Samaroli Jamaica Blend 1999 (1040,20 kr) og WeiRon fra Svenska Eldvatten (790 kr) i bestillingsutvalget, mens Captain Morgan Fireship er å finne i testutvalget til 329,90. Fireship er en Spiced Gold-basert konkurrent til den whiskybaserte shotdrikken Fireball, med en distinkt kanelsmak og en alkoholprosent på 33.

Sist, men ikke minst, finner du indiske Amrut Old Port Deluxe i tilleggsutvalget, til 379,40 kroner.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.