Lær mer om rom Nyheter

Oslo Rum Festival arrangeres for første gang

At rominteressen vokser også i Norge er det ingen tvil om – utvalget på Vinmonopolet blir bedre og bedre for hvert slipp, og stadig nye barer byr på god rom i hyllene. Den 17 april arrangeres også Oslo Rum Festival for første gang!

«Dette er en festival som arrangeres av entusiaster med stor kjærlighet for rom. Den skal være som brennevinets sjel: Uhøytidelig og morsom», sier Ida Notvik som er en av initiativtakerne til festivalen. Arrangørene kan dessuten avsløre at det i tillegg til smaksprøver fra hele spekteret av rom tilgjengelig i Norge også blir flere foredrag og smakinger med eksperter, som skal ha fokus på historie, produksjon, ulike stilarter og bruksområder. «Innføring i rom» holdes av Christian Udjus og Martin Tønder Smith, mens Chris Grøtvedt, som er en av Norges fremste bartendere, holder smakingen «Rom i cocktails».

Med andre ord – om du har mulighet til å komme deg til Internasjonalen på Youngstorget i Oslo den 17 april mellom kl 17 og 21, bør du kjenne din besøkelsestid og handle billetter på Billettservice. Det er kun lagt ut 200 billetter – så vær kjapp!

Se mer info på Oslo Rum Festivals Facebook-side.

Foto: Thomas Cizauskas på FlickR / Creative Commons By-NC-ND 2.0

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.