Nyheter

Rhum Clément med limited edition streetart-flaske

For å feire sitt 125-årsjubileum, som interessant nok var i 2012, har Martinique-baserte Rhum Clément gjort et samarbeid med graffitikunstneren JonOne, som har designet en limited edition-flaske. JonOne er blant verdens høyest ansette graffitiartister, og har den franske prisrekorden for graffiti med omtrent 200.000 kroner da et av verkene hans ble auksjonert til en samler i 2007.

RonJon er født og oppvokst i Harlem i New York, men stammer opprinnelig fra Den dominikanske republikk. «Jeg ville at flasken skulle være en hyllest til streetart», sier JonOne i en pressemelding, og legger til at han etter å ha hatt utstillinger i blant annet Kina, Russland og USA endelig følte det som om han hadde kommet hjem da han fikk jobbe med Rhum Clément i Karibia.

Flasken selges kun på taxfree i England, Frankrike, Italia, Japan og Israel til en pris på omtrent 40 euro, om du har lyst til å sikre deg den spesielle flasken som slippes i et begrenset antall på 30.000 eksemplarer. Innholdet er imidlertid det samme som den vanlige Clément VSOP, som du får på Vinmonopolet for 479,90 kr. Rhum Clément er en såkalt agricole-rom av den franske stilen, som betyr at den er destillert på juice fra pressede sukkerrør, og ikke melasse som er vanlig i de tidligere spanske og engelske koloniene. Det gir den en helt annen smakskarakter enn melasse-basert rom.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.