Nyheter

Romnyheter på Vinmonopolet i mars 2020

Romnyheter på Vinmonopolet fredag 10. mars 2020

Fredag 10. mars er det klart for nytt polslipp, og denne gangen finner vi fem nye romvarianter i bestillingsutvalget.

Barracuda Spiced

Barracuda Spiced Rum

Barracuda Spiced Rum er en krydret rom tilsatt chili, som i følge produsenten skal by på en markant, chilipreget avslutning og en duft av eksotiske frukter og et streif av chili. Det oppgis ikke hvor råvarene kommer fra – annet enn at den er basert på karibisk rom.

Barracuda Spiced holder en alkoholprosent på 35 %, og vil koste 434 kroner for en flaske når den blir tilgjengelig i bestillingsutvalget fredag 10. mars.


Ableforth’s Rumbullion!

Ableforth’s Rumbullion! er også en krydret rom, visstnok inspirert av sjømenn (og sjørøvere) i gamle dager. Flasken er ihvertfall rimelig sjørøver-inspiret, dekket av gråpapir og forseglet med sort voks.

Innholdet byr på vanilje, appelsin, kardemomme, kløver og kanel, og Ableforth’s Rumbullion! har høstet rimelig gode anmeldelser og flere priser, blant annet en Master i kategorien Spiced Rum i The Rum Masters 2019, og en sølv i kategorien Flavoured Rum under San Francisco World Spirits Competition i 2019.

Ableforth’s Rumbullion! holder en alkoholprosent på 42,6 %, og vil koste 579,90 kroner for en flaske når den blir tilgjengelig i bestillingsutvalget fredag 10. mars.

Rammstein Rum

Rammstein Rum – laget i samarbeid med det tyske hardrock-bandet – har lenge vært tilgjengelig i Sverige og Danmark, og nå finner den veien til Norge.

Rammstein Rum produseres av danske 1423, som blant annet står bak den populære Ron Esclavo. I Rammstein finner du en blend av rom fra Jamaica, Guyana og Trinidad, som er lagret på bourbonfat. Den er fyldig og krydret på smak med litt sødme, vanilje, sjokolade, pomerans og tørket frukt. Duftmessig er den preget av karamellisert råsukker, moden tropisk frukt (banan, papaya og mango) samt muskat, eikefat og vanilje.

Rammstein Rum holder en alkoholprosent på 40 %, og vil (selvfølgelig) koste 666 kroner for en flaske når den blir tilgjengelig i bestillingsutvalget fredag 10. mars.

That Boutique-y Rum Co.

That Boutique-y Rum Co. Signature Blend #1 Bright-Grass er den første av to varianter herfra. Den er en blend av ulagret rom fra Martinique og Jamaica. På smak er den fruktig, med hint av pære, banan, ferskt gress, oliven og eukalyptus. Duftmessig er den fruktig, med preg av grønne epler, lær og eukalyptus.

Signature Blend #1 holder en alkoholprosent på 42 %, og vil koste 484,90 kroner for en flaske når den blir tilgjengelig i bestillingsutvalget fredag 10. mars.

That Boutique-y Rum Co. Signature Blend #2 Elegant-Dried Fruits er en blend av rom fra Guyana og Jamaica. Smaken byr på kokosnøtt, ananas, hint av kaffe, mørk sjokolade, salt karamell og aprikos. På duft får du valnøtter, mørk sjokolade, papaya og sort te.

Signature Blend #2 holder en alkoholprosent på 42 %, og vil koste 539,90 kroner for en flaske når den blir tilgjengelig i bestillingsutvalget fredag 10. mars.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.