Nyheter

Romnyheter på Vinmonopolet – september 2016

Fredag 2. september er det nytt polslipp, og denne gangen dukker det opp ni nye flasker rom i bestillingsutvalget!

Det er stort sett kjente navn – blant annet kommer nicaraguanske Flor de Caña i fire varianter, hvorav minst én av dem har vært tilgjengelig i taxfree-utvalget på de store flyplassene tidligere. Det er snakk om den blanke Extra Seco (390 kr) samt de tre mørke variantene Gran Reserva 7YO (439,90 kr), Centenario 12YO (555 kr) og Centenario 18YO (799,90 kr).

Dessuten kommer colombianske Dictador i to varianter – en 12-åring til 514,90 kr og en 20-åring til 654,90 kr. Jamaicanske Appleton Estate er kjent for mange, men har glimret med sitt fravær i pollistene helt til nå. Førstkommende fredag dukker deres Signature Blend (402,70 kr) opp i bestillingsutvalget. Om du har vært borti Appleton Estate fra før kjenner du kanskje denne under det tidligere navnet VX. Dessuten kommer Appleton også med 12-åringen Rare Blend, som tidligere het Extra – med en prislapp på 522,70 kroner.

Helt til slutt slipper den britiske, uavhengige tapperen Bristol Spirits sin Caribbean Collection Rum (682,60 kr). Dette er en blend av rom fra Trinidad, destillert på det nå nedlagte Caroni-destilleriet, lagret forholdsvis kort – Bristol sier selv «minimum tre år» som tilsier at det stort sett er ung rom i denne blenden.

Alle nyhetene er på plass i bestillingsutvalget fredag 2. september!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.