Nyheter

Verdensrekord på London RumFest?

Den årlige RumFest i London er bare et par uker unna – den går nemlig av stabelen lørdag 11 og søndag 12 oktober! Omrom.no stiller selvfølgelig med et par representanter og kommer tilbake med fyldig dekning derfra, men om du ikke vil gå glipp av sjansen til å smake både kjent og ukjent rom – og ikke minst mingle med andre likesinnede – er det ikke for sent å sikre seg billetter!

Og om du virkelig vil gjøre en langhelg av det, går arrangør Ian Burrell inn for verdensrekord torsdag 9 oktober – når han satser på å arrangere verdens største romsmaking! Dessverre ikke i antall rom, her handler det om antall deltakere – men det må sies å være en lovende, om noe velkjent, lineup, der representanter for produsenten stiller og presenterer sin rom: Joy Spence er master blender for Appleton Estate, Roberto Seralles for Don Q, George Freegard stiller for Pusser’s Rum, John Georges for Angostura, Asbel Morales Lorenzo for Havana Club og sist, men ikke minst, Tito Cordero for Diplomático.

Om du skulle befinne deg i London torsdag 9 oktober har du med andre ord sjansen til å være med på noe historisk! Billetter koster en snau hundrelapp, og du finner dem på Rumfest.co.uk. Om du i tillegg vil ha billett til messen helgen etter, koster det omtrent en femhundrelapp per dag.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.